Tusen takk – Flint

Tusen takk

Jeg vil benytte anledningen til å takke for meg etter 7 år i trenerstolen i Flint. Det har vært en fantastisk reise å være med på og som jeg er utrolig glad for å ha vært en del av.

Våre veier skilles etter denne sesongen hvor jeg håper å få noen nye utfordringer å bryne meg på. Ønsker Flint med Håvard Løvmo ved roret all mulig hell og lykke i fortsettelsen. Håper dere fortsetter den fantastiske utviklingen dere har hatt og at dere fortsetter å ta utfordringene på strak arm som dere har gjort frem til nå.

Vil også takke ledere, trener kolleger, spillere og publikum i hele 7 års perioden for utrolig god støtte, nedlagt arbeid og engasjement i det arbeidet vi har gjort sammen for å bringe Flint til å bli en etablert Postenligaklubb, som også markerer seg nasjonalt i de yngre årsklassene. Flint er blitt en klubb som blir lagt merke til i norsk håndball og det er deres fortjeneste alle sammen.

Lykke til videre!

Hilsen Pål O Jensen – avtroppende hovedtrener