Velkommen! – Flint

Velkommen!

Sesongavslutning i Postenligaen. Fyll hallen og lag stemning.

Vi gjorde en strålende bortekamp mot Njård på onsdag og vant 24 – 20. Dermed sikret vi oss plass i sluttspillet og videre eksistens i Postenligaen. Det var en morsom opplevelse og mange gode prestasjoner – og med glade spillere og supportere etter kampen!

I dag står Gjøvik på motsatt banehalvdel og vi spiller for å bli nummer 7 i Postenligaen 2011/12. Klarer vi det, forbedrer vi oss med en plass og vi etablerer oss ordentlig i Postenligaen. Vi har vært i gjennom en sesong med noen nedturer i form av sure tap og skader, men har også med oss mange utrolig morsomme og gode opplevelser.

Vi ønsker å avslutte serien på hjemmebane med en seier, men vet at vi møter et lag som har gjort mange gode kamper. De har et ungt lag blandet med rutine og med noen tydelig profiler. Begge lag spiller med høyt tempo, slik at vi får håpe på en jevnspilt og fartsfylt kamp. Vi håper det skal bli en morsom og positiv avslutning på seriespillet i Slagenhallen sesongen 2011-12.

Vi trenger fortsatt deres støtte publikum for å utvikle laget vårt. Derfor håper vi på godt fremmøte og stor stemning i hallen. Dere er vår 8. spiller på banen med mye støy og trykk. Håper dere fortsatt tar utfordringen og hjelper oss.

Vi gleder oss over å se dere i Slagenhallen i ettermiddag !!!

 

Hilsen Spillere og støtteapparat Flint Tønsberg Damer Elite