Sesongavslutning – Flint

Sesongavslutning

På dette tidspunktet bør du helst være på plass i Slagenhallen. Da spiller Flint sesongens siste hjemmekamp i Postenligaen. Det er samtidig sesongavslutning og alle Flintspillere er spesielt invitert i hallen. Kom i drakt, så kommer du gratis inn :)

Vi håper å mønstre mange unge spillere denne ettermiddagen. Fra jenter og gutter 6 år til femtedivisjonslaget vårt. Vi vet at både BRING- og SPAR-laget har full serierunde denne helgen og synes det er leit at de ikke kan delta i hallen. Smatidig ønsker vi dem selvfølgelig lykke til der de er!

Femtedivisjonslagt vårt har dugnad på kampen, så mange av dem er der allerede. Velkommen 🙂 Det må tillegges at de ikke lengre vil spille i femte divisjon, men at de har sikret seg opprykk etter å ha vunnet ALLE sine kamper hittil i sensongen og spiller sin siste seriekamp dagen etter.