Fantastisk moro kamp – Flint

Fantastisk moro kamp

Sjelden har så mange jublet så mye i Slagenhallen. Og i kveld hadde publikum grunn til å juble da Flint - Byåsen endte med 23 like!

Det var ungjentenes dag i dag. Flere av de yngre spillerne stod frem med flotte prestasjoner. Kristiane Stormoen ble toppscorer med 5 mål. Hun satt rutinert en straffe da Renate fikk pause. Dessuten gjorde Emilie Bakke det stort i kveld. Hun leverte finter av klasse og ble notert for 3 mål. Når vi legger til at Henriette Jarneid scoret 3 mål og Emily Stang Sando stod som en påle bakerst, måtte det bli moro.

Emily stod for mange gode redninger og så sitt snitt til også å score ett da Byåsen byttet målvakt 🙂

Av de andre var Renate Saastad Sømme den sikre – som satt 3 straffer og scoret ytterligere 1 spillermål. Tina Larsen tro til fra kant og i rush og ble notert med 3 scoringer. Ellen Marie Folkvord scoret 1 mål. Det samme gjorde vår kaptein Marianne Iversen. 

Pål O Jensen uttrykte etter kampen at det var en av de morsomste han har vært med på i sine nesten 7 år i Flint Tønsberg.