Ny Flint-trener er på plass – Flint

Ny Flint-trener er på plass

Håvard Løvmo (bildet) tar over som elitelagets hovedtrener fra 1. mai 2012 etter at Pål O Jensen før jul meddelte at han ikke ønsket å forlenge kontrakten sin med Flint Tønsberg Håndball.

Den nye treneren ble i dag presentert for jentene og pressen.

Håvard Løvmo er i dag trener for Ramnes samt regionalt landslag J94/95. Fra 1. mai 2012 blir han å finne i Flinthallen som er treningsarenaen til Flint Tønsberg Håndball.

Det har vært jobbet med å finne riktig trener i et par måneders tid og Hans Erik Stormoen kunne i dag presentere Håvard som Påls etterfølger. Det har blitt lagt vekt på at han er ambisiøs, dyktig og med lokal tilknytning.Samtidig har han variert spiller- og trenererfaring – og han trives best i en prestasjonsgruppe.

Samtidig som han trener Flint Tønsberg,vil han fortsette i sin stilling på Horten videregående skole der han er på 4. året nå. «Det er viktig å få impulser fra flere milijøer og kunne dra veksler på ulik erfaring,» sier Håvard.

«Jeg kjenner Flint gjennom samarbeid på rekruttlagsnivå og jeg vet det er god treningskultur i klubben. Denne vil jeg gjerne være med å utvikle videre. Jeg setter pris på at klubben fokuserer på å utvikle lokale talenter og har en god identitet i lokalmiljøet», fortsetter han.

Vi ønsker Håvard velkommen til Flint Tønsberg Håndball og gleder oss til han tar fatt!

Håvard Løvmo vil bli ytterligere presentert i onsdagens Tønsbergs Blad.

(Flint Tønsberg)