En bra og en dårlig omgang – Flint

En bra og en dårlig omgang

Det beynte ikke bra for Flint i kveldens kamp, men det tok seg opp! Ett minutt før slutt kunne vi tro på uavgjort - men det endte med to-måls tap.

Foran 400 tilskuere begynte Renate Saastad Sømme med å score. Det skulle bli det eneste målet Flint ledet med i kveld. Vipers tok føringen i kampen. Flintjentene fikk ikke til. Pål O Jensen tok timeout allerede etter 4 minutter, men det hjalp ikke så mye. Til pause hadde Flint sluppet inn 16 mål, stillingen var 12 – 16.

Noe skjedde i pausen. Det ble flere initiativ og flere lykkes i å score. Flintjentene hadde startet opphentingen. De tettet igjen i forsvar også, men det ville seg ikke helt. Flint vant annen omgang med 13 scoringer og kun 11 baklengs. Det holdt nesten, men nesten er ikke nok i toppidrett.

I de siste minuttene valgte Pål å la jentene kjøre mann-mot-mann i forsvar.

PwC som kampsponsor delte ut bestemannspremier etter kampen. Premiene gikk til Louise Pedersen på Vipers og vår egen Renate Saastad Sømme. Hun uttalte etter kampen at hun var stolt av jentene som ikke ga seg, men hun var også tydelig skuffet over tapet.

Flere av spillerne tok tapet tungt.

Ellen Marie Folkvord (bildet) ble toppscorer med 7 mål, Renate Saastad Sømme ble notert for 6. For Vipers var det Louise Pedersen som scoret flest mål med 7 nettkjenninger.

Allerede om tre dager skal Flintjentene spille i Trondheim mot Byåsen – og vi krysser fingrene på ny.