To viktige poeng – Flint

To viktige poeng

Flint Tønsberg slo i kveld oppskriftsmessig Njård.

Det stod 16-13 til pause, og forspranget økte utover i annen omgang og ble til 31-22 før sluttsignalet gikk.

Et tent Flint-lag var klare til den første hjemmekampen i 2012. Ikke all verden med fart, men jentene ledet likevel fra start til slutt. De fikk vist frem mange angrepsvarianter og ikke minst et godt forsvar.Jentene har trent på plasskifter i det siste og dette fungerte fint. Dessuten var det mange, gode returløp.

Bakerst hadde Emily Sando i alle fall 15 rene redninger hvorav én strafferedning. Karoline Hofsøy gjorde også en strafferedning!

Dagens toppscorer for Flint Tønsberg ble Tina Larsen med 7 mål. Hun ble også kåret til lagets beste spiller. Som Njårds beste spiller ble Iselin Klev kåret. De fikk begge bestemannspremier av Tomas Andersson fra Flowtite; kveldens kampsponsor.

(Flint)