Fortsatt god jul – Flint

Fortsatt god jul

Årstidshilsen fra styrets leder Elisabeth Steiro.

Nå nærmer det seg slutt på året 2011. Men, for oss håndballfolk som lever med en annen tidsalder, er vi midt i håndballåret. Postenlaget vårt ligger på en fin 8. plass på tabellen. I laget har det vært en del beklagelige skader, men heldigvis har det da vært muligheter for andre å trå til. Når januar begynner er det tett med kamper så vi håper resultatene også følger. Vi unner dem seire.

Flint 2 ligger på 3. plass i sin tabell, med samarbeidsklubben vår Ramnes på neste plass. J18 har vært preget av skader de også, men også der har jentene bitt godt fra seg. Det ser ut til at ordspråket «det er i motgang man ser hva man er laget av» kommer til sin rett. All ære til J18 spillerene!

Ellers spilles det BRING og SPAR og aktiviteten er stor. I alderbestemte lag fra J16 og ned til J/G 7/8 er aktiviteten mer preget av å være en arena for sosial og sportlig lek og utvikling med fokus på bredden i Flint Tønsberg Håndball. Her er det nok mange potensielle postenligaspillere når vi ser deres innsats på banen 🙂

Alt dette kan ikke gjennomføres uten mange frivillige som står på for for klubben. Vi har mange positive mennesker som jobber dugnad og som gir brorparten av sin fritid for at andre skal få gjøre det de liker best: Å spille håndball.

Mange av funksjonene er lite synlig, men uten de som jobber med budsjetter, sponsorer, kontrakter, konflikter, tribuner, kampgjennomføring, web med mer har mye ikke vært mulig. Takk til dere!

Takk også til sponsorer og samarbeidsparter. Stor takk til et trofaste publikum og fortsatt velkommen til dere som nettopp har fått smaken på spennende og fartsfylt damehåndball.

 

En fortsatt god jul til dere alle og med ønske om et godt og seiersrikt nyttår til oss alle…!

 

Flint Tønsberg Håndball AL

 Elisabeth Steiro, styreleder