Nabooppgjør endte med seier – Flint

Nabooppgjør endte med seier

Et forsterket Runarlag måtte se seg slått av Flint 2. En jevnspilt kamp med to gode lag. Lagene fulgte hverandre tett, men til slutt kunne Flint-jentene juble for 2 nye poeng.

Kampen i Runarhallen viste seg å bli en spennende affære. Runar var for dagen forsterket med rutinerte spillere som Heidi Flaatnes og Kristine Havnås.

Runar, med sine rutinerte spillere tok føringen og Flint forsvaret hadde store problemer med å stoppe angrepene. Men Flint var ikke mye dårligere fremover og holdt følge i stort sett hele 1. omgang. Ett direkte rødt kort til Runars Kristine Havnås, i slutten av første omgang skapte kanskje litt usikkerhet for Runar og Flint kunne gå til pause med resultatet 16-16.

I andre omgang var det Flint som hadde føringen store deler. Men også i denne omgangen vekslet lagene på å være i ledelsen og var aldri lenger fra hverandre enn med 3 mål. Flint trakk heldigvis det lengste strået og kunne slippe jubelen løs etter seier 32-30.

Trener Andreas K Hansen, oppsummerte kampen slik: «Dette var en kamp der 2 poeng er 2 poeng. Vi gjør det bra hele veien og i hvert fall fremover. Vi slipper inn en del mål, men det er også en kamp med mange angrep. Det å vinne i dag mot Runar, som i dag har et meget bra mannskap, er bra. Jeg vil trekke frem Camilla Bach, som gjør sin desidert beste kamp i Flint trøya, og Stormoen er på full vei tilbake. Og så har flere andre spillere sine gode stunder i enten forsvar eller angrep, som gjør at vi ror hjem seieren ganske greit»

Flints spillere: Kristiane Stormoen (7), Camilla Bach (6), Anna Karoline Wissløff (5), Erika Uchermann (5), Pernille Andersson (4), Henriette Jarneid (3), Emilie Andrea Bakke (2), Martine Rønning, Heidi Skatvedt, Marthe O Jensen, Karoline Hofsøy og Katrine Dingstad Berg.

Flint 2’s neste kamp er søndag den 18. desember i og mot Skrim 2 kl. 13:30. Dette blir årets siste D2 kamp.