4 nye poeng i SPAR – Flint

4 nye poeng i SPAR

Flint J18 vant 2 og tapte 1 kamp i helgens 2. SPAR-runde. De har nå totalt 8 poeng etter 6 spilte kamper. Jentene har vunnet 4 og tapt 2. Dette er veldig bra!

Så skulle Flint spille sin 2. runde i SPAR-serien og første motstander var Asker. Dette er et lag som jentene sliter med å slå, men denne gangen gikk det Flints vei. Asker ble slått 24-22.

Lørdag kveld skulle det bli tøffere motstand – da ubeseirede Nordstrand – på hjemmebane, stod for tur. Jentene holdt følge lenge og ledet til tider kampen i første omgang, men et par utvisninger i slutten av første omgang, sørget for at Nordstrand kunne gå til pause med en 2 måls ledelse. I 2. omgang blir vi hardt straffet for endel personlige feil, og Nordstrand sier «takk for følge». De vant tilslutt 36-25.

Søndag morgen skal Flint og Toten til pers. Denne gang tok Flint kommandoen fra start og ledet klart hele kampen. Vi går til pause med resultatene 6-13 og vinner til slutt 10-24.

Alt i alt en god innsats i helgen. Kristiane og Henriette blir Flints toppscorere i helgen.

Nå er det bare Nordstrand, Fana og Stabæk som er ubeseiret i SPAR-serien. Selbu har 1 tap, mens Flint, Larvik og Oppsal alle har vunnet 4 og tapt 2 kamper.

Neste runde i SPAR spiller Flint jentene den 25. og 26. februar  i Bergen. Motstandere da blir Fana, Oppsal og Sarpsborg.

Flints spillere: Henriette Jarneid, Stine Bjønnes, Camilla Nybråten, Kristiane Stormoen, Marte O Jensen, Pernille Andersson, Karianne Gran, Martine Rønning, Heidi Skatvedt,  Katrine D Berg og Cecilie Danielsen.