Trener for fullt – Flint

Trener for fullt

Christina og de andre elitejentene har hatt en liten pause fra fellestreninger, men er nå i full gang igjen. Frem til og med 22. desember er det full pakke med trening; håndball, løp og styrke.

Tirsdag var det beep-test og den kan jo være godt å være ferdig med. Videre er det i denne VM-pausen lagt opp til mer løp og styretrening enn når det er kampprogram. Det er også planlagt å reise til Kristiansand lørdag 10. desember og spille kamper mot Vipers og det danske juniorlandslaget (DEN92).

Dessuten er det fortsatt kamper i 2. divisjon og det skal spilles mot Hei, Runar og Skrim før julen tar over.

Det kan også tenkes at det blir en treningskamp mot Stabæk 21. desember, men det er ikke endelig bestemt.

Laget er nok litt plaget av skader for tiden og Pål har derfor noen fellestreninger med Andeas og rekruttlaget. Det er godt nå i oppkjøringen til helgens SPAR-runde i Oslo. Der møter J18 lagene Asker, Nordstrand og Toten.