Suser avgårde – Flint

Suser avgårde

Med 9 av 9 seire så lang i sesongen går alt deres vei, men det er ikke hovedmotivasjonen for damene på det nystartede 5. divisjonslaget vårt.

Sondre forteller det slik:

«På første trening ble vi enige om å spille oss i form. Vi hadde kun hatt en trening før første seriekamp mot Husøy. I garderoben før kampen mot Husøy var det en lett nervøs stemning, slik det skal være før kamp. Jentene «senket skuldrene» da jeg informerte at det ikke var mulig å rykke ned og at det bare var å slippe seg løs.»

Spillergruppa er en flott og stabil gjeng på ca 20 stk. De trener en dag i uka, og er enige om at det er det de skal gjøre når de er der. Mye godt humør og god stemning. Alderssprang på ca 16-45. Det er mange gode håndballspillere med erfaring fra høyt nivå i gruppa og selv om konseptet har en sosial profil er det «blodig alvor» når det er kamp.

Disse jentene liker ikke å tape hverken i kamp eller på trening. 9 seiere av 9 mulige sier det meste!

Vi ønsker dem alle en riktig god jul!