5. seier på rad for Flint J18 – Flint

5. seier på rad for Flint J18

En litt dårlig start for J18 i dagens kamp i Sør-Norge Serien, men så satte vi forsvaret og dro fra. Det ble en klar seier og vi beholder 2. plassen på tabellen.

7 utespillere og 2 keepere stilte til kamp i Konnerudhallen i dag. Fremdeles flere på skadelista, men jentene er sporty og yter maks på nye plasser. Spesielt høyreving Heidi som må trå til på mange forskjellige plasser.

Etter 3 minutters spill leder Skrim 2-1, men så våkner vi til og etter 10 minutters spill leder vi 4-6.

Ett bedre forsvar gjør at vi raskt avanserer til 4-8, men så kommer Skrim tilbake og etter 19 minutters spill er stillingen 8-9. Lagene følger hverandre tett, men Flint kan heldigvis gå til pause med en 11-13 ledelse.

Etter pause virker det som om laget har satt seg noe og spillerne finner hverandre og er tryggere på plassene sine. 4 minutter ut i 2. omgang leder vi 13-16.

Martine R.og Pernille har mange flotte innspill til Marthe på strek som scorer på de sjansene hun får. Vi drar kraftig fra Skrim og etter 15 minutters spill har vi en 5 måls ledelse og etter 20 minutter leder vi med 10 mål!

Flint jentene vinner kampen med 20-32.

Trener Andreas Kjølner Hansen har følgende kommentar etter kampen: «Kampen gikk bra. Litt rotete 1. omgang, men fikk både forsvaret og keepere på plass i 2. omgang. Vi vinner komfortabelt. Marthe gjør en fantastisk kamp sammen med Martine og Pernille. Gøy at Kristine Helberg er tilbake etter et langt skadefravær, og setter et par mål.»

Flints spillere: Marthe O. Jensen (11), Martine Rønning (6), Pernille Andersson (6), Heidi Skatvedt (5), Camilla H. Nybråten (2), Kristine Karlsen Helberg (2), Julie Hesby, Cecilie Danielsen, Katrine D. Berg