J18 seier mot Pors – Flint

J18 seier mot Pors

Jentene slo Pors med 28-21 i Porsgrunn søndag.

Dermed ligger Flint på andreplass på tabellen.

Pga mye sykdom og skader i det siste var det litt uvant å  kunne stille med hele 10 spillere til kamp. Men fremdeles er flere småskadet og syke, så vi hadde også i denne kampen fått hjelp av J96. Maja Myltsov stillte opp og takket for tilliten med å bli toppskårer! Da sluttsignalet gikk hadde hun scoret hele 6 mål.

Allerede i starten av kampen tok Flint kommandoen og med Cecilie som stengte buret bakover, gikk Flint raskt opp i 1-8 ledelse. Etter dette sank tempoet noe og Pors kunne hente seg inn litt i kampen.

Ved pause var det 9-13 til Flint.

Andre omgang ble brukt til trening av trekk.

Seieren var aldri truet og Flint vant kontrollert 21-28.

Flints spillere: Maja Myltsov (6), Pernille Andersson (6), Martine Rønning (5), Stine Bjønnes (4), Marthe O Jensen (2), Camilla Nybråten (2), Heidi Skatvedt (2), Julie Hesby (1), Siri Holand og Cecilie Danielsen.