Seier til 2. divisjonsdamene – Flint

Seier til 2. divisjonsdamene

Flint fikk en dårlig start. Fram ledet de første 10 minuttene av kampen, men Flint kom tilbake og vant til slutt 35 - 28.

Så skulle Flintjentene møte Fram.

Etter 8 kamper spilt hadde vi 12 poeng og lå på en 4. plass på tabellen. Fram hadde like mange kamper og lå på en 9. plass så dette laget burde vi klare å slå.

Vi fikk en svak start med et lite aggressivt forsvar, dårlig tempo, feilpasninger og flere personlige feil. Fram leder derfor de første 10 minuttene av kampen. Vi løfter oss så noe og kan gå til pause med resultatet 15-15.

Jentene fikk nok noen velvalgte ord av trener Andreas i pausen for i løpet av de første 3 minutter av 2. omgang scorer vi 4 mål og motstanderne 0. 11 minutter ut i omgangen blir det en 2. minutter på Martine R., men jentene fortsetter å dra fra også i undertall.

Kampen ender med seier 35 – 28.

«Flint vant kampen takket være  1 bra omgang, nemlig 2. omgang» – var trener Andreas Kjølner Hansen sin kommentar etter kampen.

Han trekker også spesielt fram følgende spillere: Emilie var banens beste og god i hele kampen, Erika hadde en svært god 1. omgang, Pernille hadde en svært god 2. omgang og Tiril viser gode takter i hele kampen.

Flints spillere: Emilie Andrea Bakke (9), Erika Uchermann (7), Pernille Andersson (6), Tiril K. Marstein (5), Camilla Bach (4), Martine Rønning (2), Henriette Jarneid (2), Camilla H. Nybråten, Karoline Hoffsøy, Katrine D. Berg.

Toppscorer på Fram ble Janne Klevstad med 15 mål.

D2 lagets neste kamp er onsdag 7. desember kl. 20.15 mot Hei i Heistadhallen.