Jentene gir jernet – Flint

Jentene gir jernet

Onsdag kl 12.00 er det avreise. Destinasjon Gjøvik. Med seg i bagasjen hjem forventes to poeng.

Det er en viktig kamp som skal spilles mot Gjøvik, i Tranberghallen. Og det er en gjeng tente jenter som reiser dit! Målsettingen er krystallklar: 2 poeng.

Pål O Jensen var meget fornøyd etter mandagens trening. Han hadde alle spillerne tilgjengelig (bortsett fra Thea) og de hadde gjennomført en god treningsøkt. Den begynte med spillermøte inkludert videoanalyse og fortsatte med trening på forsvarsspill. Med en slik trening til før morgendagens kamp, stiller jentene og støtteapparatet topp forberedt – og topp motivert.

Gjøvik har bare vunnet én hjemmekamp så langt i sesongen og har tre seiere og én kamp mer spilt enn Flint – og ligger følgelig på plassen over oss på tabellen. Spiller vi som vi gjorde i siste kamp mot Larvik, skal det mye til at vi ikke har poeng i lomma når vi reiser hjem igjen.

Go for it, girls!