Jensen forlenger ikke – Flint

Jensen forlenger ikke

Trener Pål Oldrup Jensen slutter i Flint Tønsberg Håndball etter sesongen.

Flint Tønsberg Håndball har i løpet av senhøsten startet prosessen med å legge strategi for de neste 5 årene. I forbindelse med denne prosessen har Flint Tønsberg Håndball undersøkt muligheten for forlengelse av avtalen med nåværende hovedtrener Pål O. Jensen, som går ut etter denne sesongen.

Vi fikk etter kampen mot Larvik sist uke beskjed fra trener Pål O. Jensen, at han ikke ønsker å forlenge sin trenerkontrakt med Flint Tønsberg Håndball, men ønsker å se seg om etter nye utfordringer.

Jensen har vært i klubben i 7 år, og har vært en viktig bidragsyter til at vi nå har et lag i Postenligaen. Styret beklager det, men respekterer hans beslutning og ønsker ham lykke til med nye utfordringer.

Pål O. Jensen trener elitelaget ut sesongen som planlagt, men i likhet med klubben ønsker han å gjøre dette kjent så tidlig som mulig i prosessen, da dette gir bedre muligheter for begge parter til å nå nye sportslige og personlige mål.

Sportslig utvalg er allerede godt i gang med å sondere terrenget for aktuelle trenere.Styret i Flint Tønsberg Håndball

 

Kontaktperson: nestleder Christofer Arnø, mobil 9280 9014.

(Flint)