J18 hjem med 4 poeng – Flint

J18 hjem med 4 poeng

 Mye bedre forsvar, færre feilpassninger og et lag som ønsket å vinne, gav resultat. Flintjentene slo Bækkelaget 21-26.

Begge lag hadde en rotete start med mange skudd over og på utsiden av mål. Det ble også dømt mye brøyt. Kampens første mål sørget Bækkelaget for etter knappe 5 min spill. Kort etter et rush mål til hjemmelaget før Siri satte inn et flott mål fra vingen. Flints andre mål i kampen setter Stine på straffe. Etter knappe 8 minutters spill er stillingen 4-1.

Bækkelaget har lenge en 3 måls ledelse. Etter 22 minutters spill går Flint i ledelsen for første gang i kampen. Denne beholder vi og går til pause med en fortjent 9-12 ledelse.

Flint starter 2. omgangen bra og setter inn vårt første mål bare 20 sek inn i omgangen. Flint beholder ledelsen i hele omgangen og er en periode oppe i 6 måls ledelse. På slutten kommer Bækkelaget tilbake og med en 2 minutter på Martine og bare 2 måls ledelse blir det en spennende innspurt. Jentene beholder heldigvis roen.

Flint vinner fortjent 21-26.

Kort oppsummert: Et godt forsvar, færre personlige feil og vilje til å vinne i dagens kamp. Takk til jentene for en morsom helg og flott at de tar med seg 4 poeng hjem.

Flints spillere: Henriette Jarneid (5), Stine Bjønnes (4), Siri Holand (4), Camilla Nybråten (3), Kristiane Stormoen (3), Marte O Jensen (3), Pernille Andersson (2), Karianne Gran (1), Martine Rønning (1), Heidi Skatvedt, Lone Oxholm, Katrine D Berg og Cecilie Danielsen.

 

les mer på: tb.no