Flint tok sine 2 første SPAR poeng – Flint

Flint tok sine 2 første SPAR poeng

 

Flint jentene hevet seg betydelig i sin andre SPAR kamp og tok kommandoen fra start.

Etter en dårlig kamp mot Selbu var det betydelig mer trøkk og vilje hos jentene i kampen mot Flisa. Svært mange gode keeper prestasjoner og et mye bedre forsvar. Dette la grunnlaget slik at Flint ledet kampen med 2-3 mål i hele 1. omgang.

Vi gikk til pause med en 14-11 ledelse.

Henriette spilte strålende i starten av 2. omgang slik at vi gikk opp i en 6 måls ledelse. De siste 10 min av kampen ble mer spennende enn vi ønsket oss da vi både fikk flere 2. minuttere og det stokket seg litt i angrep. Flint vant til slutt 25-23.

En fortjent seier til til Flint og mange av jentene på scoringslista nok engang. Nå skal vi hjem og lade opp til morgendagens kamp mot Bækkelaget.

Flints spillere: Henriette Jarneid (8), Pernille Andersson (4), Siri Holand (4), Marthe O Jensen (3), Stine Bjønnes (2), Martine Rønning (1), Karianne Gran (1), Camilla Nybråten (1), Lone Oxholm (1), Heidi Skatvedt, Cecilie Danielsen, Katrine D Berg.