Flint tapte sin første SPAR- kamp – Flint

Flint tapte sin første SPAR- kamp

Selbu ledet kampen fra start til mål, men jevnt spill de første 15 minuttene.

Flint møtte et svært godt Selbulag med både god målvakt og godt forsvarsspill. Jentene kom litt på etterskudd allerede fra start. Etter 5 min spill ledet Selbu 1-4. Da fikk vi organisert spillet noe bedre og etter 15 min spill var stillingen 8-8. Vi hadde dessverre ikke marginene på vår side og svært mange av skuddene gikk i stanga, på utsiden, over mål eller rett på keeper. Vi roter også bort endel baller som gir motstanderen mulighet til rush mål. Stillingen til pause er 11-16. Vi får dessverre en dårlig start i 2. omgang også. 5 min uti omgangen leder de 12-21. Det var flere flotte enkelt prestasjoner i kampen. Supre innspill til strekene, flotte vingskudd og noen susere fra beck’n. Kampen endte 23-30. Foreldrene rapporterer om gode vafler og pølser i kafeterian. Nå ser vi fram mot neste kamp. Den starter kl. 16.30 og er mot Flisa.

Flints spillere: Henriette Jarneid (4), Kristiane Stormoen (4), Marthe O Jensen (3), Martine Rønning (3), Camilla Nybråten (3), Stine Bjønnes (2), Siri Holand (2), Heidi Skatvedt (1), Pernile Andersson (1), Lone Oxholm, Karianne Gran, Cecilie Danielsen, Katrine D Berg.