J18 slo Røyken og Hurum – Flint

J18 slo Røyken og Hurum

Denne gang var det Røyken og Hurum som måtte reise hjem uten poeng.

Jentene hadde fått beskjed av Andreas om å spare litt på kreftene i denne kampen, da det er 3 viktige SPAR-kamper til helgen.

Begge lag hadde en dårlig start med mange feil, mye slurv og lavt tempo. Lagene følger hverandre tett i første omgang, og det blir få mål. Etter 6 minutters spill står det 2-1 og etter 15 minutters spill 6-4. Cecilie har flere supre redninger og flotte utspill slik at vi får inn flere rush mål. Flint går til pause med en 2 måls ledelse 10-8.

I 2. omgang har vi litt mer fart i angrepet og vi ser både flotte innspill til strekene som ender i mål, flott utspill fra Kathrine til Siri som rusher og setter den i mål og Martine R., Stine og Lone som får inn noen susere. 2 måls ledelsen vi hadde til pause øker jevnt og trutt i 2. omgang og sluttresultatet blir 31-22. En klar og sikker seier, men ingen toppkamp av Flint. De kommer når jentene spiller SPAR til helgen!

Laget bestod av:

Siri Holand (6), Stine Bjønnes (6), Pernille Andersson (5), Martine Rønning (5), Marte Oldrup Jensen (4), Lone Oxholm (3), Karianne Gran (1), Heidi Skatvedt (1), Camilla N. Nybråten, Katrine Dingstad Berg og Cecilie Danielsen.

Neste kamp i Sør-Norge Serien spilles lørdag 19. november borte mot Åssiden.