Årsbeste av Flint – Flint

Årsbeste av Flint

Flint holdt tritt med Larvik til et stykke ut i 2. omgang. Det var lenger enn trener Ole G Gjekstad hadde regnet med.

Første omgang var svært jevn. Flint ledet i lange perioder med et par mål. Flint-jentene spilte bra og Emily Sando stengte målet ved en rekke anledninger. Det var viktig for selvtilliten i laget. Vi så at spillerne våre hadde tro på det de gjorde og da spilte de meget kontrollert, sa Pål O Jensen etter kampen.

Flint fulgte Larvik ennå litt lenger, men måtte gi tapt en periode ut i annen amgang. Da dro Larvik litt fra og beholdt ledelsen til kampslutt; 23 – 29 (13 – 14).

Selv med et seksmålstap var Pål storfornøyd. Ole Gustav Gjekstad var imidlertid ikke så fornøyd. En grei seier oppsummerte han etter kampen, men han hadde ikke regnet med at Flint skulle henge med så lenge. Han hadde med seg sitt beste mannskap og stilte med de han hadde tilgjengelig.

Tine R Kristiansen på Larvik og Tina Larsen på Flint ble kåret til lagenes beste spillere. Tina ble notert for 5 mål. Flints toppscorer ble imidlertid Christina Foss med 8 mål. At Emily stod en god kamp, hadde også mye å si for resultatet. Under 30 baklengs mot Larvik er mer enn godkjent!

400 tilskuere hadde funnet veien til kampen i høstmørket. Dette var Flints siste hjemmekamp før jul. De har en kamp til å spille i 2011 og den går mot Gjøvik 23. november.

(Flint)