Grasrotandelen – Flint

Grasrotandelen

Til sammen har Grasrotandelen bidratt med godt over 600 millioner kroner til grasrota siden oppstarten i 2009. Likevel er det fremdeles et stort potensial for grasrotmottakerne. Sørger du for at DIN klubb får litt ekstra?

Etter at du har tilknyttet deg Grasrotandelen vil Flint få generert midler hver gang du spiller. Grasrotandelen beregnes på ulike måter:

Lotto, Viking Lotto, Joker, Oddsen, Tipping og Keno:
Din grasrotmottaker vil motta 5 prosent for alt du spiller for.

For Multix-spill går halvparten av overskuddet til Grasrotandelen. Dette betyr at Grasrotandelen beregnes daglig ut ifra forskjellen mellom innsats og gevinster, og fordeles til spillernes grasrotmottakere. Grasrotandelen går ikke ut over din innsats eller eventuelle premie.

Din tilknytning gjelder frem til du endrer mottaker eller sletter denne. Du kan bytte din grasrotmottaker når som helst og så ofte du måtte ønske.

Det er fortsatt alt for mange grasrotkroner som venter, fordi mange spillere ikke har benyttet sjansen ved å krysse av et lag eller forening som de ønsker å støtte. Men det er enkelt for deg å ordne dette når du leverer din kupong.

Slik tilknytter du deg Flint som grasrotmottaker:
For enkelt å knytte deg til en grasrotmottaker kan du benytte strekkode eller organisasjonsnummer. Flints organisasjonsnummer er: 971 543 906