Liten grunn til depping – Flint

Liten grunn til depping

Flint Tønsberg spilte i går en meget god og spennende kamp mot Storhamar i Nøtterøyhallen. Gjestene ledet med to mål til pause, men Flint overtok føringen i annen omgang og ledet etter ti minutter med fem mål. Da Storhamar midtveis satt inn farten og kjempekreftene rant målene inn og sluttresultatet ble 25 - 28.

Kampen mellom Flint og Storhamar startet gårsdagens håndballgalla. Der det rett etterpå også ble spilt kamp i herrenes eliteserie mellom Nøtterøy og Drammen. Det var stort publikumsoppmøteog fart og spenning på banen – med mange tette dueller.

Dessverre klarte ingen av de lokale lagene å ta poeng, men Flnt spilte meget bra i 50 av 60 minutter og tapte kun med tre mål. Storhamar leder serien etter kampen.

Så også Drammen som var Nøtterøys motstandere. De topper tabellen. Så var det kanskje ikke så rart at Nøtterøy ble et lite nummer for små. Kampen var til tider velspilt og spennende, men Drammen hadde kontroll.

Totalt er vi godt fornøyd med arrangementet og håper spillerne våre ga publikum en flott lørdagsunderholdning! Tusen takk også til alle de frivillige som gjorde det hele mulig!