«Det er muligheter» – Flint

«Det er muligheter»

Jentene må tro det er muligheter, er Påls oppsummering etter kampen mot Storhamar. De spilte periodevis meget bra forsvar og beit godt fra seg i kontringer og etablert angrepsspill.

Kort oppsummert var kampen mot Storhamar en meget spennende og velspilt kamp i nesten 60 minutter. Flintjentene hadde forberedt seg godt på de raske angrepene fra Storhamar og på tette dueller med gode enkeltspillere som Edin, Løke, Riegelhuth og Sundmoen.

Første omgang fulgte lagene hverandre tett. Flint spilte godt i forsvar og Storhamar slet tidvis med å komme gjennom. Til pause var stillingen 9-11, men da var en straffe brent, noe som gav Storhamar mulighet til å score i siste sekund.

Etter pausen bød Flint på en oppvisning vi aldri har sett maken til. De fosset frem. Randi og Ellen scorte mens Emily reddet det som kom. Tina fikk mulighet til å kontre og satt ballen rett i mål. Jentene hadde fått vinger. Musikken spilte og publikum gned seg i øynene. Emily forsatte som en helt bak og Storhamar skjøt i stanga. Renate scoret. Randi fortsatte å score. «Celebration» ljomet i hallen. Den ble spilt av hver gang Christina satt ballen bak Storhamars keeper.

Stillingen var 19-13 da Storhamar tok timeout etter 10 minutter. De ti minuttene var verdt alt! Flint hadde scoret 10 mål mot Storhamars 2.

Hvor lange kunne dette vare?

Så fortsatte en periode der Storhamar tok grep. De satt inn tre mål før Flint var på alerten igjen. Flint bommer nå litt i angrep, litt dårligere plasserte skudd. Dette tar de med seg hjem i forsvar og slipper seg litt ned. Det gir Storhamar muligheter som de tar til fulle. Fra stillingen 22 – 19, ble det etterhvert utligning på 23 – 23 etter 24 minutters spill.

Det var tydelig at spillerne hadde jobbet hardt og Pål satt nye jenter på banen. Storhamar fikk stang inn og Henriette tok ballen med seg i kontring og scoret Flints siste mål. Da hadde vi 25 nettkjenninger mens Storhamar hadde 28.

Bittert der og da, men med dette lærer vi at mulighetene til å spille jevnt med de beste lagene finnes. Renate Saastad Sømme ble kåret til banens beste spiller med 7 mål. Randi, Ellen og Christina scoret 4 mål hver, mens Tina og Henriette ble notert med 3 mål. Emily reddet mange!!

Neste kamp vi skal spille, er mot Sola, borte i Stavanger. Det er en åpen kamp der begge lag ligger nær hverandre på tabellen. Vi krysser fingrene og vet nå at jentene kan fly.