Fadderordning – Flint

Fadderordning

Flint Håndball etablerer i disse dager en fadderordning. Det betyr at to-tre jenter fra elitelaget får knyttet til seg ett yngre breddelag for oppfølging.

Flint Håndball setter nå i gang en fadderordning mellom bredde- og elitelag. Mandag møtte Renate Saastad Sømme og Henriette Jarneid sitt lag J01 – altså jenter 10. Jentene samlet seg spent rundt og noen kunne fortelle at de hadde nettopp disse to som sine idoler.

Henriette og Renate fortalte litt om seg selv og om fadderordningen. I første omgang skal det være en intern konkurranse. Den går ut på at J10-spillerne blir oppfordret til å stille på elitekamper. Der kan de ta med seg andre utenfor eget lag og få et kryss for hver person. Dette gjelder tilsvarende for alle spillerne i Flint Håndball.

Den spilleren som har flest kryss ved sesongslutt, vinner ei Flint-t-skjorte etter eget valg – signert av alle spillerne.

Det vurderes om fadderordningen skal tillegges også annet innhold som å trene det yngre laget et antall ganger i året, men foreløpig er det ikke konkludert fordi elitejentene som oftest har egen trening som samme tidspunkt som breddelagene har sin trening – og trener Pål O. Jensen er meget streng når det gjelder treningsoppmøte.

Bildene under viser J10 og Renate og Henriette i hallen. Her kom mange spørsmål som fikk svar og en fornøyd gjeng fortsatte sin vanlige trening etter at elitejentene hadde gått til sin trening i Flinthallen.

 

J10 sin trener på bildet er Anders Askim.