Thea opereres – Flint

Thea opereres

Thea Bjerkestrand Bøe stupte i bakken i kampen mot Levanger og det er nå klart at det er røket et leddbånd og hånden må opereres.

Det skjer torsdag.

Selv beskriver Thea det slik: «Det som skjedde var at jeg tok meg for med høyre hånd, i et stup mot bakken i kampen mot Levanger. Jeg har hørt rykter om at jeg burde jobbe med fallteknikken min, men nå har jeg virkelig fått erfare det.»

Hun fortsetter: «Jeg trodde ikke det var så ille, men etter litt fram og tilbake har de funnet ut at jeg har røket et leddbånd i håndleddet. Uten det leddbåndet sitter ikke ting i hånda der de skal, og sånne skader leger ikke seg selv.»

Thea skal derfor opereres torsdag, og må belage seg på gips i 6 uker, og at det ikke blir noe mer håndballspill før jul. Hun synes rimeligvis at dette er innmari leit, for det begynte virkelig å bli gøy og spille om dagen!

Ser fremover

Thea har allerede furtet ferdig og begynt å tenke fremover. Nå skal hun konsentrere seg om det hun kan gjøre noe med. Dette gir en gylden mulighet til å jobbe med det fysiske, så nå venter mange timer i styrkerommet.

Hell i uhell var det høyrehånda, så Thea satser alt hun har på å bli fullt restituert igjen til sesongfortsettelsen 8. januar. «Det hadde blitt den beste bursdagsgaven 😉» avslutter hun.

Vi ønsker Thea lykke til og ser frem til igjen å se henne på banen!

(Flint)