Tidenes håndballgalla – Flint

Tidenes håndballgalla

Flint og Nøtterøy serverer Tønsberg-publikumet topp underholdning lørdag 29. oktober i Nøtterøyhallen.Nye muligheter med begge lag i Postenligaen

Etter at Nøtterøy rykket opp i Postenligaen kom det en oppfordring fra Norsk Topphåndball om å prøve og få til en Håndballgalla i Tønsbergregionen på linje med andre byer / regioner. Det hersket lenge tvil om det skulle bli en eller to topphåndballdager for Tønsberg-publikummet. Dag én er spikret og blir servert for Tønsbergs håndballsupportere 29. oktober i Nøtterøyhallen. Dag to jobbes det med å få på plass i februar 2012 i Slagenhallen.

Både topp og bredde

Flint spiller sin andre sesong i Postenligaen og i år har Nøtterøy også lag i Postenligaen. I tillegg har begge klubber 18-års lag som har kvalifisert seg for den nasjonale SPAR serien.

Sjelden kost for Tønsbergs håndballentusiaster

I desember 2010 serverte Nøtterøys håndballgutter en etterlengtet opprykksmiddag til Flints jenter. Nå skal begge parter servere det beste de har å by på innen fart, spenning og action. Vi tror det dette blir en unik lørdagsettermiddag for ikke bare sportsentusiaster, men alle idrettsentusiaster i Tønsbergregionen.

Bilde: Nøtterøys A-lag serverte opprykks middag til Flints jenter i desember i fjor. Nå skal de sammen servere topp håndball og god underholdning.

Flint møter Storhamar som ligger på tredjeplass i årets Postenliga. Flint ligger på en 9. plass med en kamp mindre spilt enn lagene foran seg, og har gode muligheter for å avansere med seier i denne kampen.
Nøtterøy møter Drammen som ligger på femteplass. Drammen vil nok regnes som favoritt, men ikke en umulig oppgave. De har tapt for Follo med to mål og hjemme for Haslum med hele åtte mål, så her lever håpet om å fortsette poenghøsten i Nøtterøyhallen.

Nøtterøy er teknisk arrangør
Nøtterøy har det tekniske ansvaret, men klubbene vil sammen planlegge og gjennomføre opplegget for dagen.