Thriller av en helg – Flint

Thriller av en helg

Fredag fløy en gjeng spente jenter, trenere og foreldre til Trondheim for å spille 3. og siste kvalifisering til årets SPAR-serie. Det var 8 puljer av 4 lag og de 2 beste lagene fra hver pulje får plass i SPAR-serien 2011-2012.



Motstanderne i siste kvalik var Levanger, Skogstrand og Fjellhammer.

Jentene vant første kamp på lørdag med 27-21 over Skogstrand.

Neste kamp gikk jentene på et 26-33 tap mot Levanger, men søndag morgen slo de Fjellhammer 27-22. Det betød at vi stod med 2 seire og 1 tap og at dagens siste kamp mellom Skogstrand og Levanger ville være avgjørende for om vi ble blant de 2 beste og dermed gikk videre. Heldigvis spilte de uavgjort og vi havnet over Skogstrand og Fjellhammer, men etter Levanger på tabellen.

Nå ser vi fram mot 1. ordinære SPAR-runde den 12. og 13. november.

Det er bare Flint og Larvik som har klart å kvalifisere seg fra Region Sør til å spille SPAR.

Følgende 16 jentelag er klare for SPAR-serien:
Flint, Flisa, Levanger, Bækkelaget, Fana, Stabæk, Åsane, Selbu, Toten, Oppsal, Stord, Rælingen, Nordstrand, Sarpsborg, Asker og Larvik