Ny nettrekord – Flint

Ny nettrekord

Flint Tønsberg Håndball har dobbelt så stort besøk på nettsidene nå sammenlignet med da vi startet i Postenligaen for et år siden.

 Helt konkret hadde vi 28.076 sideoppslag i september måned. Det er bra!

Nettsidene er en viktig informasjonsflate for klubben – ut til supportere, yngre spillere og deres foresatte, media og andre interesserte. Hovedfokus på førstesiden er elitelaget og Postenligaen, men også alle andre breddelag har sine sider i portalen. Vi satser på at nettsidene skal bli ennå mer brukt.i fremtiden og vet samtidig at det tar tid å enrde vaner 🙂

Relativt til andre dameklubber i Postenligaen, som er de vi sammenligner oss med, ligger vi for september måned på en hederlig 3. plass i andel visninger med 10,1 % av totalen. Foran oss ligger Larvik og Byåsen, likt som oss er Tertnes.

Følgelig takker nettadministrasjonen for at dere er innom Flint Håndball sine nettsider. Vi lover å holde dere oppdatert – og gi dere mange smakebiter av elitejentene våre gjennom sesongen 🙂

Om noen skulle ha lyst til å bidra innenfor dette området, huk tak i undertegnede på kamp eller ta kontakt på e-post ingvilddingstad@gmail.com.

Ingvild Dingstad, webredaktør Flint Tønsberg Håndball