Sliteseier! – Flint

Sliteseier!

Vi visste kampen kunne bli tett, men så spennende hadde vi ikke trengt den ... Stor var gleden i Flint-leiren da laget halte seieren i land rett før slutt.

Levanger åpnet med første mål. Deretter kom Flint sterkt. Ellen Marie Folkvord, Randi Sulland og Thea B. Bøe scoret mange i første omgang, men Levanger gjorde det spennende og gjennomførte raske angrep med sikre skyttere som Sara Andersson og Sidsel Terkelsen. Begge ble notert med 6 mål. Lagene fulgte hverandre et stykke, men så dro Flint fra og ledet etter 18 minutters spill 12 – 7. Deretter fikk Thea en utvisning og Levanger scorer 3 mål før  Ellen setter inn et strekskudd. Det blir 12-11 og 12-12. Til pause var stillingen 14-14.

Flint åpner etter pausen med mål av Randi og Thea. Sistnevnte allerede døpt «Micasa-dama» av speakeren. Renate setter sikkert inn en 7 meter. Etter halvspilt omgang er stillingen igjen likt; 20-20. Flint spiller bra og drar fra med 3 mål før Levanger tar timeout.

Ellen kommer i et rush og setter inn en 100%-sjanse og stillingen er 24-21. Så scorer Christina fra ving, 25-21. Så kommer vi litt bakpå. Emily har et par god redninger men Levnager biter seg fast og følger. Randi har to raske scoringer. Flint leder med 4. Det dømmes 7 meters kast til begge lag og begge lag scorer. Tiden stoppes stadig og med 40 sekunder igjen, spilles det alle mot alle. Stillingen er 30-28. Levanger scorer og Flint tar timeout.

Dette har vi opplevd før, tenker vi… Skal vi se jentene ta seieren eller glipper den igjen?

Med 15 sekunder igjen spiller Flintjentene sikre pasninge og lar Ellen Marie snu seg og score rett før slutt. Seieren er et faktum og sluttresultatet ble 31-29.

Jubelen står i taket!

Dette var en veldig deilig seier, sier Marianne. Ekstremt, sier andre. «ekstremt spennende, ekstremt moro og ekstremt deilig!

(Flint Tønsberg)