Feriefryd – Flint

Feriefryd

Rundt 70 barn i alderen 8 - 13 år deltar i høstferien på elitelagets håndballskole. En snartur innom i dag morges avdekte at mange var svært forventningefulle.

 

 

Håndballskolens første dag slo godt an. Deltakerne ble delt i grupper etter alder og hadde instruktører fra elitelaget. Disse fikk også sitt fulle hyre med å skrive autografer på de utdelte t-sjortene 🙂 – noe de unge synes var stor stas! Mange ga uttrykk for at de hadde reservert forsiden til Flint-autografer og ryggen til Larvik-autografer.

 

På programmet står finter og forsvarsteknikker, ballek og stafetter, quis og turnering. I tillegg til lunsj og litt forberedelse til onsdagens elitekamp der håndballskoledeltakerne skal bære inn flagg og løpe inn sammen med lagene.

Alt i alt en solid dose moro!