Mer novelle enn eventyr – Flint

Mer novelle enn eventyr

Etter en meget god første omgang i Ringerikshallen i går, ble feilene for mange og samspillet satt ikke godt nok til å vinne over Hønefoss. Resultatet ble 29 - 24.

Første omgang var morsom å se på. Jentene spilte seg til gode sjanser og satt ballen i nettmaskene. Omgangen sett under ett var tett og lagene fulgte hverandre. Til pause stod det 16 – 17. Flint førte.

Men så skjedde det noe. Flint startet med ballen i annen omgang og bommet på første skuddsjanse. Deretter tok Hønefoss føringen. De rushet tre ganger på få minutter etter at vi skjøt dårlig og ble stoppet effektivt av deres forsvar. Så ble vi stresset og skjøt ennå litt dårligere mens Hønefoss satt sine skudd i mål. Det skulle gå 14 minutter ut i omgangen før vi igjen fikk mål. Da var stillingen 22 – 17.

Hønefoss klarte å stå i mot når Flint kom tilbake mot slutten av kampen. Forsvaret satt bedre og marginene forover gikk litt vår vei. Men, det ble tap med 5 mål og ikke noe langt NM-eventyr denne gangen. Mer som en kort novelletekst.

Vår toppscorer ble Camilla Bach. Hun ble notert med 7 mål. Hønefoss sin beste spiller ble Gina Heggheim Larsen som scoret 8 spillermål og satt 4 straffer.

Vi ønsker Hønsfoss lykke til videre i cupen!

Vårt lag bestod av følgende spillere: Maren Thuve, Katrine Dingstad Berg, Camilla Bach (7), Martine Sol Brattås (2), Martine Rønning, Henriette Jarneid (3), Aurora Thuve (5), Bettina Sonerud (1), Ragnhild Østgaard (2), Maren Dokken, Anna Karoline Wisløff (3), Pernille Andersson og Emilie Andrea Bakke (1).