Hjem med to poeng :) – Flint

Hjem med to poeng :)

Flints 2.divisjonslag vant fredagens bortekamp mot Glassverket komfortabelt - selv om kampen var preget av mange tekniske feil og liten intensitet. Resultatet ble 25-33.

Det var lenge en målfattig kamp og etter 15 minutters spill var stillingen 6-6. Glassverket hadde til da hatt ledelsen, men etter at Kristiane Stormoen satte en straffe etter 23 minutters spill ledet Flint resten av kampen. Vi gikk til pause på stillingen 12 – 15.

2. omgang var som 1. omgang preget av mange tekniske feil, lavt tempo, lite aggressive i forsvar, vi taper når vi er i overtall og mange 100% sjanser som ikke blir målgivende. Flintjentene får imidlertid inn flere mål enn motstanderen og drar jevnt og trutt fra Glassverket i 2. omgang. Jentene glimter til innimellom med et fantastisk spill og viser hva de faktisk er gode for, men tilskuerne som hadde tatt veien til Drammen en fredagskveld, satte nok størst pris på de 2 poengene!

Flint vinner kampen med 25-33. Gratulerer til laget og til Henriette Jarneid som spilte kamp på sin 18 års dag!

Laget bestod av:

Kristiane Stormoen (6 + 3 straffer), Emilie Bakke (6), Henriette Jarneid (5), Erika Ucherman (3), Anna Wisløff (3), Camilla Bach (3), Sigrid Jakobsen (2), Martine Rønning (2), Pernille Andersson, Cecilie S. Danielsen og Katrine Dingstad Berg.