Vel blåst – Flint

Vel blåst

Tusen takk til alle som har hjulpet til !

Det er i helgen avholdt loppemarked med stor deltakelse fra klubbens seniorspillere og foresatte fra de yngre lagene. Mange har gitt uttrykk for at det var en artig dugnad som de gjerne blir med på flere ganger.

Fredag var mange i sving med å transportere lopper og å sortere og legge frem. Alt var så klart tilåpning lørdag.

Det var kø utenfor ved åpningen kl 10.00 og godt besøk utover dagen. Søndag var regntung og det innbød til å ta en tur innendørs. Responsen fra besøkende var god. De likte den gode organiseringen samt at det var mulig å få store ting transportert hjem.

Søndagen ble avsluttet med auksjon og posesalg.

På vegne av Flint Håndball takkes alle som har bidratt; med lopper og med arbeidsinnsats.

Bildet nedenfor viser to hyggelige kioskvakter 🙂