Tapte mot et bedre lag – Flint

Tapte mot et bedre lag

Flint tapte kveldens håndballkamp mot Stabæk - og det med 10 mål. 21 - 31 stod det på tavla til slutt.

Det ble et greit tap på Flint-damene i kveld. Stabæk var best. De ledet da også hele 20 – 9 til pause etter at Flint hadde lite flyt og ble strffet hardt for feil i første omgang.

Etter pause bedret det seg stort, sett med Flint-øyne. Da hadde vi kontroll i forsvar og noen gode redninger som ga laget selvtillit. Så scorer vi da også flest mål i denne omgangen, men det var aldri noen tvil om kamputfallet pga Stabæks åpning.

Mange av lagets juniorer fikk prøve seg på banen i kveld og det ble scoringer på Henriette, Kristiane og Anna. De tre reiser på landslagssamling i morgen. Flest scoringer i kveld ble det på Stabæks Karoline Næss (7), mens Randi Jørum Sulland (4) ble Flints toppscorer.

Bestemannspremier ble delt ut av Tomas Andersson fra kampsponsor Flowtite. De gikk til Stine Oftedal og vår egen Emily Stang Sando.