Utklassing – Flint

Utklassing

Nok en seier for J18 da de slo LFH09 (Lillehammer Fåberg) 29-17 i SPAR-kvalikens 2. runde lørdag. Da Halden hadde trukket sitt lag var både Flint jentene og LFH09 sikret plass i den 3. kvalifiseringsrunden i SPAR-serien. Dette var en kamp der æren samt seeding til 3. kvalikrunde var viktig.

Flint fikk en super start på kampen. Et flott innspill fra Martine R. til Marte førte til 1-0 ledelse til Flint før det var gått 30 sek. Slik fortsetter det med mange herlige innlegg og fint samspill av jentene. Etter 8 minutters spill leder Flint 8-1 og LFH09’s trener tar timeout. Dette stopper ikke Flint som etter timeout’n fortsetter å dra i fra. 20 minutter ut i kampen leder vi 15-5. Alle spillerne bidrar positivt og nok en kamp med mange gode redninger av Cecilie S. Danielsen. Vi scorer fra ving, midt, linje, på overarm, underarm og straffe og går til pause med 17-6 ledelse. En 1. omgang da vi har spilt bra både i forsvar og angrep og gjort svært få feil. Det er også positivt at alle er med og svært mange på scoringslista.

Vi starter 2. omgang veldig bra og fortsetter å øke ledelsen. Etter 6 minutters spill leder vi 21-6. Da slipper vi oss litt ned, men med Martine R’s 3 susere i slutten av kampen vinner Flint til slutt 29-17.

Trener Andreas Kjølner Hansen er svært fornøyd med lagets innsats. Han synes jentene spiller en solid match som de kontrollerer helt ut. Det var kvalitetsforskjell på dagens 2 lag. Flint var helt klart bedre enn motstanderne både når det gjaldt fysikk, tempo og teknikk.

Laget bestod av:

Henriette Jarneid (6) Kristiane Stormoen (4 + 1 straffe), Martine Rønning (5), Pernille Andersson (3), Marte Oldrup Jensen (3), Mari Syvertsen (2), Lone Oxholm (2), Martine Hobæk (2 straffer), Siri Holand (1), Camilla N. Nybråten, Heidi Skatvedt, Karina, Cecilie S. Danielsen og Katrine Dingstad Berg.

Siste og 3. runde av SPAR-kvalifiseringen spilles 15. og 16. oktober.