Tre talenter med tæl – Flint

Tre talenter med tæl

Det yrer med unge talenter i Flint. Vi har mange spillere utviklet i egen klubb og noen av dem reiser nå på samling med juniorlandslaget (LK92).

Trenerduoen Reidar Møistad og Henning Krøger samler juniorjentene på Lillehammer fra 19. – 23. september. Av 24 jenter som er innkalt til treningssamlingen, finner vi denne gangen hele tre Flintspillere. Det er Anna Karoline Wisløff, Kristiane Stormoen og Henriette Jarneid. De tre er personlig sponset av hhv Suser i Sivet, Horten Industripark og Aage M Office.

Anna har vært med tidligere også og denne gangen kan hun ta med seg ytterligere to lagvenninner. De gleder seg stort alle tre. De to yngste nykommerne er natulig nok en smule spente, men vi vet de vil klare seg utmerket 🙂 Dessuten har Anna lovet å passe godt på dem!

Postenligaen har spillepause denne septemberuken som landslagene er samlet.

Vi ønsker våre tre unge talenter lykke til!