Fortsetter seiersrekka – Flint

Fortsetter seiersrekka

Flints J18-lag vant i dag sin første kamp i Sør-Norge Serien 19-9 mot Tønsbergs Turn

Så skulle jentene måle kreftene sine mot TTs J-18 lag. Mens vi endte på en 9. plass i Skjærgårdslekene så tok TT jentene en 7. plass. De ble imidlertid slått av Njård med 2 mål, vi bare med 1 mål. Var de bedre enn oss eller hadde de bare havnet i en lettere pulje?

Nå skulle vi kjempe om hvilket J-18 lag som er best i Tønsberg.

Begge lag følger hverandre tett de første 17 minuttene av 1. omgang og bytter på å ligge i tet, men så setter Flint inn et ekstra gir og kan gå til pause med en 10-6 ledelse.

2. omgang begynner tregt for begge lag og etter 8 minutters spill har lagene bare scoret 1 mål hver. De siste 10 minuttene av kampen prøver Andreas ut spillerne på plasser de aldri tidligere har spilt. Dette setter jentene stor pris på og storkoser seg på banen. En del latter og ”klabb og babb”, men vi drar allikevel i fra. Anette står som en vegg i mål og til slutt vinner Flint 19-9.

Laget bestod av:

Lone Oxholm (6), Pernille Andersson (4), Marte Oldrup Jensen (2), Siri Holand (2), Stine Bjønnes (2), Heidi Skatvedt (1), Mari Syvertsen (1), Camilla N. Nybråten (1 straffe), Julie Hesby, Martine Rønning, Katrine Dingstad Berg og Anette B. Jahre.

Neste kamp i Sør-Norge Serien spilles lørdag 24. september borte mot Larvik.