Tok to poeng mot Fredrikstad – Flint

Tok to poeng mot Fredrikstad

I dag hadde Flintjentene bestemt seg på forhånd. Denne kampen skulle de vinne. Og, det klarte de! Stillingen til pause var 14 - 13 og til slutt stod det 30 - 28 på tavla.

Det var et tent Flintlag som gikk på banen hjemme i Slagenhallen i kveld. De skulle vise at de var god for seier etter søndagens forsmedelige ett-måls-tap.

Det var imidlertid gjestende Fredrikstad som stadig ledet knapt langt ut i første omgang. Thea og Christina puttet flere baller i nettet og etter 20 minutter var stillingen 8 – 8. De ga seg ikke og i tillegg scorte Tiril og Ellen.

Tidlig i annen omgang pådro både Ellen og Thea seg to minutters utvisning og kampen bølget begge veier. Så kom en meget god periode og Thea, Christina og Ellen satt endelig 100%-sjansene. Emily reddet et par skudd og det var fart og flyt i spillet. På det meste ledet Flint med 5 mål.

Så kom gjestene tilbake og knappet inn på ledelsen. Tre minutter før slutt står det 28 – 26. Da suser Thea til med et lavt underarmskudd. Publikum reiser seg. Christina får 2 minutter og må se resten av kampen fra benken. Fredrikstad scorer ytterligere to mål og Flint er kun ett foran. Det er 45 sekunder igjen. Skulle Flintjenten klare å dra denne seieren i land?

Da kom Ellen til skuddsjanse – og hun bommet ikke!

Stor glede på tribunen etter at seieren og to poeng var et faktum 🙂 Bare leit at det kun var  i underkant av 300 tilskuere som fikk se showet der Thea ble kåret til Flints beste spiller med 10 mål. For Fredrikstad ble Malene Staal beste spiller. Disse fikk begge bestemannspremie av May Britt Jarneid. Hun delte dem ut på vegne av mbsmykker.no

Etter toppscorer, Thea, kom Ellen med 7 mål og Christina med 5 mål.