Nok en seier til J18 – Flint

Nok en seier til J18

Det var duket for treningskamp mot et revansjesugent Stabæk lag. Sist de møtte jentene våre var i årets Skjærgårdsleker, da trakk vi også det lengste strået og slo dem 22-18.Flint fikk en super start på kampen og ledet 8-3 etter 10 minutters spill. Alle spillerne bidro svært positivt, men ønsker spesielt å trekke fram alle de gode redningene til Cecilie S. Danielsen. 13 minutter ut i kampen tok Stabæks trener timeout. Stabæk viste frem mange fine underarmsskudd og klarte i en periode å spille jevnt med oss, men så fortsatte vi vårt gode spill og dro i fra. Etter 20 minutter ledet vi 16-7. Vi gikk til pause med 18-7 ledelse!

Vi startet også 2. omgang bra og fortsatte å øke ledelsen. Så slipper vi oss litt ned så Stabæk kan sette inn litt for mange enkle rushmål. Kampen ender til slutt med Flintseier 30-22.

Trener Andreas Kjølner Hansen kommenterer kampen på følgende måte: «En utrolig bra 1. omgang – årsbeste! 2. omgang bærer preg av den gode 1. omgangen så da slipper jentene seg noe ned og tar litt lettere på ting.»

Av enkeltspillere så trekker han fram Pernille Andersson som gjorde en svært solid match. Det samme gjelder keeper Cecilie S. Danielsen. Nå føler vi oss klare til Spar-kvaliken!

Laget bestod av:

Pernille Andersson (12), Kristiane Stormoen (5 + 2 straffe), Martine Rønning (4), Marte Oldrup Jensen (2), Mari Syvertsen (2), Martine Hobæk (1), Siri Holand(1), Camilla N. Nybråten (1), Heidi Skatvedt, Julie Hesby, Lone Oxholm, Cecilie S. Danielsen, Anette B. Jahre og Rebecca Karlsson.

Stor takk til dagens dommer Linda Sakseide.