Seier 26 – 22 – Flint

Seier 26 – 22

Dette var første treningskamp for SPAR–laget. Disse jentene har ikke spilt sammen før som ett lag og det bar kampen preg av. Det vil nok ta litt tid å få laget som bestod av 4 jenter født 95, 4 jenter f 94 og 6 jenter f 93, samspilt - men det kommer seg :)

Kampen startet bra for Flint og Kristiane scoret kampens første mål – Glassverket svarte, så satte Camilla inn 2-1 til Flint. Etter 3 rush-mål ledet vi 5-1, men så begynte vi å tulle og surret bort flere baller i angrep og så var det plutselig Glassverket som ledet 6-8. I tillegg må Marte ut pga skade.

På stillingen 8-9 skader Martine H.seg, og Henriette, som spiller ving på damelaget, må prøve seg både som høyre beck og midt. Hun gjorde en god figur på begge plassene.

Til pause ligger vi under 12-13.

Kort oppsummert 1. omgang: Vi har for lite trøkk mot mål, bommer på flere 100% sjanser og er lite aggressive i forsvar. Vi trenger mer fart og trøkk!

Om det var dette Andreas sa til jentene i pausen, vites ikke, men etter hvilen går vi fort opp i en 16-15 ledelse og beholder ledelsen resten av kampen. Kristiane setter Flints eneste straffemål. Det er noe bedre forsvar i 2.omgang og jentene vinner kampen 26-22.

10 av 11 spillere på scoringslista er bra og alle 3 målvaktene hadde noen strålende redninger! En grei 1. gjennomkjøring for laget og samspillet kommer!

Håper også at alle som er ute pga skade snart er tilbake på banen! Det er fremdeles drøye 2 uker til SPAR-kvalik’n.

Det var hyggelig å se Julie, som har vært ute pga skade veldig lenge, på banen igjen.