Spillerblogg – Flint

Spillerblogg

Sportslig har Pål fått mange - og gode - svar. Her kan du lese om hvordan spillerne hadde det :)

Vi dro fra Flinthallen torsdag kl 15.00 presis. Etter å ha tatt turen innom Oslo for å plukke opp Stabæk, satte vi kursen mot Västerås. Etter langt om lenge og lenger enn langt, var det tid for å spise. Det ble et nydelig måltid på Burger King, før vi tok fatt på siste etappe. Etter 3 timers forsøk for å få på en film, lykkes vi endelig. Det vi ikke visste, var at dette ikke var noen slager. Apropos slager, Ivers serverte kaffe til alle som ville ha. Bussjåfør Espen, satt stor pris på dette.

Ca. 23.15 var vi vel fremme i Västerås og Clarion Hotell. Etter x antall trapper var vi oppe i resepsjonen, der vi fikk tildelt rom.

Friske og opplagte spiste vi frokost fredag morgen, før vi dro til hallen for en etterlengtet styrkeøkt. Reimer og belter var ikke med, så vi kunne dessverre ikke makse. Etter et bedre måltid i Ishockeyhallen, var det shopping for noen og senga for andre.
Endelig var det klart for kamp mot Västerås. Det var jevnt en stund, men vi ledet med 6 mål til pause. Etter en litt jevnere 2. omgang, vant vi med 33-28. Kampen bar preg av en lang busstur og en styrkeøkt på morgenen, men det viktigste var at vi vant. Gøy å spille mot et nytt lag.
Etter vår egen kamp så vi Stabæk slå Skövde, før det var middag på hotellet og en tidlig kveld.

Kl. 07.15 sto Flint-jentene morgenfriske utenfor hotellinngangen, klare for en obligatorisk gåtur før frokost. Dagens første kamp gikk nemlig mot Stabæk kl. 10.00.
Etter felles busstur og taktikkmøte, var det klart for kamp. Vi gikk tidlig opp i ledelsen, og den økte utover omgangen. Høyt tempo og godt spill førte til at vi ledet 21-12 til pause. I annen omgang fortsatte det gode spillet, og Henriette kom innpå og herja. Forsvaret satt gjennom hele kampen, og tilslutt viste resultattavla 42-23 til Flint.
Var det gåturen som gjorde susen?

Etter kampen var det felles lunsj, og tur tilbake til hotellet. Timene vi hadde til rådighet ble brukt til soving eller shopping.
Et måltid og et spillemøte senere, var vi tilbake i hallen og klare for kamp mot Skövde. Det ble en tøff og til tider stygg kamp, der vi hele veien lå litt under og kjempet for hvert mål. Ellen var tilbake etter et lite opphold i sykesenga tidligere på dagen, og var pigg. Hun fikk og ga mye juling og endte med en kledelig blåveis. Flint trakk igjen det lengste strået og vant 33-32. Deilig med nok en seier!

Vi startet dagen i dag med en gåtur kvart på ni etterfulgt av frokost. Så pakket vi oss ut av hotellet. Veien til bussen var noe mer utfordrende for Thea enn for oss andre. Det å holde seg på beina er ikke alltid like lett, hun valgte å ta et svalestup ut av hotellrommet og landet pladask på gulvet. Til Theas forsvar, var døren lettere enn forventet, vi tror også det kan ha noe med styrketreningen som er gjennomført i sommer.

Det var mange slitne kropper som skulle varme opp til kamp etter god innsats i oppkjøringen. Kampen i dag var preget av to slitne lag og noe misforståtte håndballregler, men til tross for dette presterte mange av spillerne, spesielt Henriette, Karoline og Cathrine gjorde en strålende kamp. Vi gikk også ut av denne kampen med seier, og reiser derfor ubeseiret hjem fra Sverige 🙂

Bussturen hjem var lang, men takket være Mariannes innsats på dvd-fronten ble vi underholdt store deler av turen. Det ble også litt svenskehandel på vei hjem.

Vi har hatt en strålende tur, og Espen bussjåfør har stilt opp med trygg reise, god kjøring, samt en liten kaffekopp på lur. Harald har lært oss hvordan et håndkle skal henges opp, og andre har oppdaget nye hårfrisyrer.

Vi gleder oss til seriestart!

Marianne, Randi, Christina, Sigrid og Emily