Bra debut – Flint

Bra debut

Skjærgårdslekene ble en god første gjennomkjøring for det ”nye” J18 – laget. Jentene hadde rukket å trene sammen 2 uker etter sommerferien og dette ble deres aller første felles kamper.  Laget bestod i helgen av 3 jenter født i 95, 5 jenter født i 94 og 5 jenter født i 93.

Jentene gjorde en solid jobb mot Njård i åpningskampen fredag kveld. Dessverre endte det med et forsmedelig 1 måls tap; 16 – 17.

Lørdag ble det tap 21 – 14 mot Skogstrand. Et godt lag som spilte seg helt fram til finalen, og i den slo de Gjøvik 15 – 10.

Jentene gikk på nok et knepent tap da de ble slått av Asker med 19 – 20 lørdag kveld. Nok en gang hadde vi dessverre ikke marginene på vår side.

Da vi tapte alle 3 kampene i de innledende rundene, ble det på søndag spill om 9. – 12. plassen. Vi møtte Sverresborg i første kamp. Denne vant vi overlegent 18 – 12. Dessverre ble Martine H skadet i denne kampen og Stine skadet seg lørdag, så i siste kamp på søndag, måtte høyrebekkene prøve seg på midtbanen. Til tross for dette slo vi Stabæk 22 – 18 og endte til slutt på en 9. plass. Det var mange slitne og mørbankede jenter etter siste kamp søndag. Vi takker jentene for en helg med mye god underholdning og har stor tro på at dette laget vil gi oss mye moro og flott håndball i tida framover.

Denne uken vil det bli vanlige fellestreninger, men i uke 34 blir det SPAR-lag treningskamp mot TT på mandag og mot Glassverket onsdag.

10. september spiller jentene SPAR – kvalik i Halden. Der møter de 2 lag nemlig Halden og LFH09 og de 2 beste går videre til siste kvalikrunde.