Hederlig 4. plass – Flint

Hederlig 4. plass

Etter tre seire i innledende runde, ble det i dag tap i semifinalen mot Storhamer med knappest mulig margin. Deretter tapte vi også bronsefinalen, men totalt sett har laget spilt god håndball og fått verdifull kamptrening.

Dagens semifinale mot Storhamar ble til slutt en triller av en kamp. Etter en litt lei start med noen angrep som ikke ga mål, reiste laget seg og stillingen til pause var 8 – 13 til Storhamar.

Flint startet annen omgang med å score en, to, tre og fire mål. Så kom Stohamar litt tilbake med flere rushmål som følge av små feil i Flintangrepene. Flint spilte tidvis et maget sterkt og tett forsvar og etter 20 minutters spill var det likt – 21 – 21. Jubelen stod i taket og det kokte på tribunen. Storhamar og Flint scoret så annenhver gang og det var likt igjen. Spillerne fikk trent seg på en tett avslutning der det gjaldt å holde hodet kaldt.

Når det gjenstod 1 minutt, var stillingen 22 – 22. Flint gikk i angrep, men fikk ikke mål. Da var det Storhamars tur. De hadde 30 sekunder og jammen scoret de ikke da det var 8 sekunder igjen. Dermed ble det et knepent tap på en ellers velspilt kamp. Surt der og da, men verdifull erfaring å ta med seg videre til seriespillet.

Senere på dagen spilte Flint bronsefinale som vi tapte.

Helgen sett under ett lover meget bra foran sesongstart! Allerede torsdag reiser laget til Stockholm for å spille turnering og hente ytterligere erfaring. Vi gratulerer med innsatsen og ønsker lykke til videre!