Flint fosser frem – Flint

Flint fosser frem

I dag stod kamp mot Nordstrand og Tertnes for tur. Laget fortsatte stort sett der vi så dem i går og tok to nye seire.

Begge dagens kamper ble vunnet med god margin. Jentene får nå vist i kampsituasjoner hva de har trent på i vår og på ettersommeren. De har spesielt fokus på forsvaret og viser også større styrke enn tidligere.

Kampen mot Nordstrand ledet vi 6 – 13 til pause – og 16 – 23 ved slutt. Påls strategi var å praktisere det laget har trent på og å gjenta det så mange ganger som mulig.

Mot Tertnes kom den virkelige prøven. Det startet med vingskudd og fortsatte fra midten, men jentene merket at motstanden var tøffere. Etter 15 minutter stod det 11 – 10 på tavla. – Renate kom inn og gjorde virkelig sine saker. Flere mål på rad satt hun i nettet. Thea hadde også en meget god kamp med flere mål på rad. Resultatet til pause var 17 -13 – med Flint foran.

Starten på 2. omgang var Theas (nesten) alene. Hun scorte igjen og igjen. Emily reddet og det gikk 12 minutter med bare to Tertnes-scoringer. Stillingen var da 26 – 15. Sluttresultatet ble 29 – 24 etter at Flint slapp seg litt tilbake mot slutten av kampen.

Meget godt spilt, jenter. Fortsett slik!

I morgen venter semifinale mot Storhamar. Den spilles i Semshallen kl 11.00. Møt opp 🙂

(Flint)