Sprek start i Skjærgårdslekene – Flint

Sprek start i Skjærgårdslekene

I troppen er det meget bra stemning om dagen - og det viste seg i kveld også på banen. Flint slo Sola 23 - 15. Dette lover godt!

Flint åpnet med nye angrepstrekk og fullt fokus i forsvar. Det ble en pangstart!

Så holdt de da også nullen i hele 8 minutter. Da var stillingen 5 – 1 og mange av spillerne hadde vist seg frem svært så positivt.

Slik fortsatte det også – til glede for de mange fremmøtte faste supporterne. Og supporterne fikk mange gode øyeblikk. Tina var tidvis i en klasse for seg. Ellen lobbet, Emily reddet og sammen gjorde spillerne en fantastisk innsats hele veien til pause. Fart og tenning! – Smil preget spillerne i pausen.

Etter pausen fortsatte festen. Henriette scoret. Så fikk vi to raske rush-mål mot, men da tok Tina showet og satt flere baller i nota. Det var tempo og presise pasninger. Katinka avløser Tina. Tiril, Sigrid og Marianne kommer inn. Randi setter Flints eneste straffemål. Sigrid scorer og Marianne som lagets kaptein, får anledning til å score kampens siste mål. Resultatet ble 23 – 15.

En av kveldens oppgaver var å forbedre forsvaret og det klarte jentene med glans. Oppsummert ble kampen en fartsfylt, festlig forestilling.

I morgen venter to kamper – mot Nordstrand og Tertnes. Begge kampene går i Nøtterøyhallen hhv kl 12.45 og 15.50.

(Flint)