Pål; morsom eller trøtt ? – Flint

Pål; morsom eller trøtt ?

Geilo 02. og 3. august

Tirsdag morgen var det igjen tid for trening. Det var en gjeng med slitne jenter, da treningen startet kl 10. Emily var endelig på plass etter en uke på landslagssamling.

Hovedfokuset var forsvarstrening og det hele ble rundet av med sirkeltrening med André. Vi løp inn og ut av styrkerommet x-antall ganger! 11 poster skulle vi gjennom, i rekkefølge, noe som ingen skjønte. 

Kl.13 var det tid for lunsj med havregrøt, før det var tid for en blund. Blunden ble lang, for enkelte hele to timer! Snille Pål trådde til og utsatte møtet, slik at vi fikk sove enda mer – vi tror det egentlig var han som var mest sliten 🙂

Deretter var det duket for internkamp og åpen trening. Plakater hang rundt i hele sentrum takket være Rune Kamperud, og hele 3 tilskuere dukket opp – bra oppmøte!

Begge lag knivet og sloss om seieren – heder og ære – og en brus til middag. Etter 2×25 min vant det ene laget med 3 mål, med stillingen 31-28. Pål var strålende fornøyd med innsatsen på begge lag, og utsatte dermed møte enda lenger, slik at vi fikk hvile enda mer. Vi begynner å tro at han ikke vil ha dette møtet?? Resten av kvelden ble brukt til å slappe av og vaske ut av hytta.

Onsdag startet vi ekstra tidlig. Halv 8 var frokosten i gang, og kl. 9 startet den siste treningen. Morsomme Pål prøvde nok en gang og gjemme tingene til noen av jentene, dette gikk utover ballene til Tina og Marianne.

Finter og krysspill var dagens hovedfokus. En bra gjennomført trening. Etter felles uttøyning hoppet vi i dusjen for så å pakke sakene våre, og spise felles lunsj på hotellet. Etter en god lunsj vendte vi snuten hjemover.

Vi takker for en super treningsleir, med mye moro og super innsats fra alle!

Hilsen Karoline, Erika, Katrine og Renée