Status fra Geilo – Flint

Status fra Geilo

Noen av juniorene har skrevet litt fra forrige ukes treningsleir. Det virker som de hadde det gøy :)

Mandag 1.08.2011

Hei og hopp fra juniorgjengen på Geilo (som i dag har fått ansvaret for å oppdatere dere der hjemme)!

Treningsleierens største høydepunkt stod for døren da vi våknet tidlig i dag morges. Dagen startet morsomt som alltid – ikke nok med at pannekakene til Tina ble tatt av servitøren mens hun fortsatt spiste ( de syntes sikkert hun hadde fått nok), men Marianne, Thea og Randi bestemte seg for å leke Kirsten Giftekniv, og kapret nummeret til den søte serviettbretteren ved nabobordet. De kom tilbake til hytta svært fornøyde med servietten med nummeret (pluss en blomst). Tusen takk for at dere tar vare på oss, og hjelper oss å finne potensielle ektemenn!

Dagens første økt startet med en etterlengtet langkjøring, før Pål dro i gang en heidundranes håndballøkt. For noen ble alle de nye bevegelsene litt for mye, noe som resulterte i dagens morsomste fall på Emilie, Christina og Ellen.

Da alle de slitne kroppene kom tilbake til hyttene, stod en ubrent (Sorry, Marianne) havregrøt klar på bordet. Takk til Randi og Tina! Da vi en halvtime senere satt oss i bilen på vei til Serious Fun, et opplevelsessenter på Dagali, visste vi ingenting om at en rekke konkurranser, som rockeringkonkurranse, ”ikke-miste-Nemo-i-bakken-konkurranse” og skigåing på gamle treski, samt at ducking stod på agendaen. Katrine Berg stakk av med tittelen som lagets ”rocker”, etter et triks i særklasse.

Da vi fikk tilbud om enten Paintball eller Ducking (en form for rafting/padling, i tomanns-båter),hersket det liten tvil om hva laget ville. Stramme våtdrakter – for noen alt for stramme, klissvåte våtdrakts-sko, nymoderne redningsvester og stilfulle hjelmer skulle på. Enstemmig. Etter et lynkurs i sikkerhet, bar det mot elva. Camilla og Emilie stakk av med prisen for minst koordinerte båt, etter å ha kjørt sikksakk ned hele elva, kjørt seg fast på alle steinene det gikk an å sette seg fast på,  i tillegg til å være involvert i to av tre kantringer. Imponerende nok greide de begge å berge livet oppi båtene tross sammenstøtene. Gunn Marit, Rune og John Herman hadde grillet og laget et godt måltid til oss, da vi tilbake til leirplassen i øsende regnvær.

Kvelden ble avsluttet med et teorimøte og kos på hyttene. Vi har det supert!

(Og dere som lurer på hvordan det gikk med nummeret til serviettbretteren – det som skjer på Geilo, blir på Geilo)

Det kommer en rapport til etterhvert. Gled dere!

Kristiane og Henriette