Blogg trilogi – Flint

Blogg trilogi

Geilo 31/7 2011

Lørdag kl. 08:00 gikk ferden til Geilo. Alle kom seg avgårde til avtalt tid, unntatt Peders. Som ikke bare forsov seg, men glemte både egne treningsklær og bagen til Emily (som hadde vært på samling) hun hadde lovt å ta med. Det er ikke første gang noe sånt skjer, men som alltid ordner det seg på en eller annen måte. Denne gangen var John Herman (pappaen til Emilie) den reddende engelen. TAKK til deg! hilsen Cathrine.

Da vi ankom Geilohallen var det forsvarstrening som sto på menyen. Etter lunsj installerte vi oss på hyttene på Bardøla Høyfjellshotell. På dagens andre håndballøkt terpet vi på angrepsspill, og det ble mange kontringer. DIGG DIGGESEN…… Vi avsluttet med uttøyning i regi av Saastad. Etter middag, og en lang dag med reising og trening, ble det tidlig kveld på de fleste.

Søndag kl. 10:00 stod vi friske og klare til en ny trening, og jubelen sto i taket da vi fikk starte med fotball. Dessverre for Ellen Marie kom hun noe sent i gang etter at ”moroklumpen” Oldrup hadde gjemt skoene hennes, og hun måtte opp på hytta for å hente et par reserve. Pål syntes selv dette var veldig festlig og vi må vel innrømme at vi jentene lo ganske godt vi også. Ellen derimot var ikke like fornøyd med spøken, men klarte å lure frem et smil til slutt (MEN Pål O, hevnen er søt. Den som ler sist ler best. Og alt det der….). Vi jobbet videre med angrepsspillet vårt og avsluttet økta med 30 min. basisstyrke.

Etter ordre fra sjefen ble det kokt havregrøt til lunsj på samtlige hytter, og etter en hvilestund på hyttene var det duket  for et av treningsleirens obligatoriske møter. Der gjennomgikk vi ulike arbeidsoppgaver og reglement for årets kommende sesong. På grunn av god innsats og deltakelse på møtet kom dagens andre økt noe sent i gang, men det var vel ingen som klaget på det 🙂

Maten er som alltid fortreffelig og stemningen er på topp. Treningene er bra,  vi koser oss og håper mange kommer og heier på oss under Skjærgårdslekene helgen 12-14. August!

Hilsen alle oss på Damelaget